Skip to content

Scott & Lauren's Lititz Basement Remodel

A Lively and Fun Basement Designed for the Young at Heart

This remodel required a plan to include a fun area for the family, a dedicated workout space, and a functional storage area. 

Remodeling this basement gave our clients a family oriented space while still having ample room for storage. At the bottom of the stairs sits a beautiful custom made wooden newel post. This large basement is wrapped in gray walls, accented by white craftsman style trim. The wood style vinyl plank floors give the space a warm and inviting feel. From entertaining and playing, to working out this new basement offers a wide range of function. 

Lititz-Basement-Remodel-17-before-2 Lititz-Basement-Remodel-17
Woman on virtual consultation

Schedule a Virtual Consultation

Virtual consultations are a free, convenient way to talk to a remodeling pro about your project from the comfort of your own home.